SOUTĚŽ: Lucie zahraje na akci Praha Září. Vyhrajte lístky na koncert!

V pátek 25. 9. můžete vyhrát lístky na koncert legendární skupiny Lucie na pražském Výstavišti. Organizátoři festivalu Praha Září potvrdili, že koncert bude!

Platícím divákům organizátoři festivalu Praha Září garantují vrácení vstupného v případě, že by se koncert kapely Lucie nemohl z epidemiologických důvodů uskutečnit

Akce Praha Září v pondělí 28. 9. vyvrcholí skutečnou hudební bombou. Legendární kapela Lucie odehraje u Křižíkovy fontány jediný pražský koncert. Chytlavé hity, výborná muzika, skvělá show, bezprostřední atmosféra... Přijďte si na Výstaviště v Praze – Holešovicích naplno užít všechno, co máte na Lucii rádi! Leitmotivem koncertu je setkání, takže by si jej nikdo neměl nechat ujít.

Jak soutěžit

Poslouchejte v pátek 25. září Dopolední Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky na Lucii“. Po dvou vstupenkách vyhraje ten, kdo po výzvě ve vysílání napíše jako 1., 25., 50., 75. a 100. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

Lucie na Praha Září

Kde? Křižákova fontána, Výstaviště Praha Holešovice

Kdy? 28. září od 20 h

Více informací najdete zde.

Kompletní pravidla najdete zde.

autor: Radiožurnál
Spustit audio