SOUTĚŽ: Radiožurnál vás vezme na přehlídku filmů nominovaných na Českého lva

V pondělí a úterý ve vysílání Ranního Radiožurnálu soutěžíme o možnost zhlédnout libovolný z filmů nominovaných v letošním ročníku Českého lva. Výherci získají přístup do rozhraní DAFilms, kde lze do 13. března zhlédnout filmy nominované na 29. Českého lva. Výherci kromě toho dostanou také měsíční předplatné na sledování všech filmů na DAFilms.

Nestihli jste některý z nominovaných filmů na Českého lva za rok 2021 v kině? Od 21. února do 13. března můžete zhlédnout vybrané nominované filmy on-line na internetových stránkách Českého lva. Díky spolupráci s DAFilms.cz můžete vybírat z jedenácti hraných, čtyř dokumentárních a pěti studentských filmů.

Ze sobotního slavnostního večera bude Radiožurnál vysílat ŽIVĚ speciál ze zákulisí. Oo 20:30 se můžete těšit na rozhovory, které s čerstvými držiteli Českého lva povede moderátor Jan Pokorný.

Jak soutěžit

Poslouchejte v pondělí 21. a v úterý 22. února Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „S Radiožurnálem za Českým lvem“. Vyhraje vždy 5 posluchačů, kteří odpoví jako 10., 20., 30., 40. a 50.

Kompletní pravidla najdete zde. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autor: Radiožurnál
Spustit audio