SOUTĚŽ: Radiožurnál vás vezme na Designblok

V úterý a ve čtvrtek můžete na Radiožurnálu soutěžit o vstupenky na největší výstavu designu v Praze, která se letos uskuteční poprvé také online. Přečtete si, jak na to.

Dvaadvacátý ročník největší pražské výstavy designu proběhne letos za speciálních epidemiologických opatření od 7. do 11. října. Designerii, konceptuálně zpracované srdce Designbloku, i hlavní výstavu Vášeň letos navrhl úspěšný designér Jan Plecháč.

Výstava zároveň představila organizační změny a opatření, které pro veřejnost i vystavující zaručí bezpečnou účast. Novinkou je rozdělení na sektory a časově omezené vstupenky. Některé sektory budou přístupné zdarma.

Pro návštěvníky, kteří se přesto nebudou moct přijít podívat osobně, organizátoři připravili Designblok online ve formě 3D scanu všech expozic. Prohlídka bude dostupná od 7. do 11. října zdarma na stránkách v sekci Katalog vystavujících. 

Doprovodný program Designbloku, který se bude odehrávat na Reflex Stage a Hospodářské noviny Stage supported by CzechTrade se také přesunul na online. Streaming přednášek bude dostupný na Facebooku Designbloku.

Jak soutěžit

Poslouchejte Ranní Radiožurnál v úterý 6. a ve středu 7. října a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil.

Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky na Designblok“ dle města vašeho výběru. Každý den vyhraje deset nejrychlejších. Konkrétní termín a čas návštěvy výstaviště si budou výherci moct určit sami.

Designblok

  • Kdy? 7. až 11. října
  • Kde? v areálu Gabriel Loci (v sousedství zahrady Kinských v Holečkově ulici v Praze na Smíchově)

Kompletní pravidla najdete zde.

O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autor: Radiožurnál
Spustit audio