Pokračujeme v mizérii úvodních třetin. Není jednoduché to dohánět, lituje po porážce s Dánskem Pešán

10. únor 2022

Svěřenci trenéra Filipa Pešána se při úvodní porážce s hokejisty Dánska zmohli na jedinou vstřelenou branku. „Bohužel s produktivitou se potýkáme od začátku sezony. Dánové hráli velmi obětavě. My jsme nebyli schopni zaclonit soupeřova brankáře a schovat nějakou střelu. Pokračujeme v mizérii prvních třetin a není jednoduché to dohánět.“ Do zápasu se Švýcarskem nezbývá moc času, což ví i český lodivod. „Musíme zregenerovat a rozhodneme se, zda neuděláme nějaké změny,“ říká. 

Další zápas odehrají čeští hokejisté v pátek 11. února od 9:40 proti reprezentaci Švýcarska. Přímý přenos celého utkání uslyšíte na Radiožurnálu i Radiožurnálu Sport s komentářem našich reportérů.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Petr Kadeřábek , rej
Spustit audio

Související