Krásně mi to tady uteklo a bavilo mě trénování i život ve vesnici. Je to životní zážitek, hodnotí olympiádu v Číně biatlonistky Charvátová s Jislovou

20. únor 2022

Český tým si z olympijských her v Číně odveze pouze dvě medaile. Z organizačního pohledu byl ale olympijský Peking pro některé české reprezentanty pozitivním překvapením. „Mě to tady krásně uteklo a po celou dobu mě bavilo trénování i život ve vesnici. Potěšilo mě i přátelské chování českého olympijského týmu,“ přiznává biatlonistka Charvátová. „Kazí mi to tu silná zima a těžké podmínky na trati, ale je to olympiáda a s tímto týmem to je životní zážitek,“ doplňuje Jislová.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Jakub Marek , rej
Spustit audio

Související