Čeští hokejisté prohráli v úvodním duelu s Dánskem. „Nepřálo nám štěstí,“ hodnotí Hrubec

9. únor 2022

Čeští hokejisté vstoupili do olympijského turnaje v Pekingu porážkou 1:2 s Dánskem. Seveřané zápas skupiny B rozhodli už v první třetině, ve které si vypracovali dvoubrankové vedení. „V první třetině nám dali dva góly ze čtyř střel. Těžko se to potom dohání. Měli jsme spoustu dalších šancí, ale prostě to tam nepadlo,“ říká zklamaný gólman Šimon Hrubec. „Hraje se na malém hřišti a je vidět, že budou rozhodovat drobnosti a asi nebude padat tolik gólů,“ doplňuje.

Další zápas odehrají čeští hokejisté v pátek 11. února od 9:40 proti reprezentaci Švýcarska. Přímý přenos celého utkání uslyšíte na Radiožurnálu i Radiožurnálu Sport s komentářem našich reportérů.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Petr Kadeřábek , vla
Spustit audio

Související