K úspěchu by hokejistům měla pomoct druhá útočná řada. Zatím hraje ve složení Sedlák, Hyka, Krejčí

7. únor 2022

Čeští hokejisté se v Pekingu připravují na první zápas turnaje. K úspěchu by měla herně i gólově pomoci druhá útočná řada, která na trénincích nastupuje ve složení Sedlák, Krejčí a Hyka. „Zatím je to dobré. S Lukášem už hrajeme třetí rok, David je zkušený hráč a mít ho u sebe je úžasné,“ popisuje Tomáš Hyka. Góly se od této formace budou očekávat a pokud nepřijdou, snese se na ni určitě kritika. „V Americe jsem si tím prošel. Je úplně jedno, co si myslí ostatní,“ říká Krejčí.

První zápas proti Dánsku čeští hokejisté odehrají už ve středu 9. února od 14:10. Přímý přenos celého utkání uslyšíte na Radiožurnálu Sport v přímém přenosu, na Radiožurnálu pro vás chystáme zpravodajské vstupy.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Petr Kadeřábek , vla
Spustit audio

Související