Pančochová končí ve slopestylu už v kvalifikaci. „Jsem zklamaná, protože jsem na to měla,“ říká

5. únor 2022

Snowboardistce Šárce Pančochové se nepovedla kvalifikace ve slopestylu, první ze tří disciplín, ve které se představí na olympijských hrách v Pekingu. „Jsem zklamaná, protože jsem na to úplně v pohodě měla. Rakušanka měla úplně stejnou jízdu jako já. Bohužel se mi ji ale nepodařilo dojet,“ popisuje po kvalifikačních závodech, ve kterých dvakrát spadla. „Do finále mi chybělo maličko. Jízda se musí poskládat, ale mně se to bohužel podařilo jen v tréninku,“ doplňuje.

Šárka Pančochová se na olympijských hrách v Pekingu představí ještě ve dvou disciplínách. Ve středu 9. února se postaví na U-rampu a v pondělí 14. února jí můžete fandit v big airu. Všechny její jízdy uslyšíte na Radiožurnálu a Radiožurnálu Sport v přímém přenose.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Jakub Marek , vla
Spustit audio

Související