Na zahradě u Klusů: Koncert pro jiné myšlenky a jak pečovat o stromy

18. duben 2020

Počasí zve k pobytu venku a mnohým z nás už chybí vůně dřeva a praskání ohně. Nemůžeme se u něj sice sejít, jak bychom si představovali, ale táborákové atmosféře se můžeme zkusit alespoň přiblížit. Další ze sobotních Koncertů pro jiné myšlenky na Radiožurnálu se odehrál pod širákem.

Tentokrát si Lucii Výbornou a Koncert pro jiné myšlenky pozval k sobě na zahradu herec a zpěvák Tomáš Klus se svojí rodinou. Představil svoji manželku Tamaru, hudební vkus svých dětí, známé písně i improvizaci.

Čtěte také

Jak se stará o stromy Tomáš Klus?

Překvapivým hostem Lucie Výborné byl sadař Mojmír Záviška. Jak herec reagoval na nečekanou návštěvu a co s ním udělala atmosféra táboráku? Písničky i sad podle něj žijí trochu vlastním životem.

Z karantény se zatím nehroutí. „Spousta věcí se dá trávit daleko příjemněji v rodinném kruhu. Myslím že odejdeme velmi poznamenaní, v tom pozitivním smyslu,“ myslí si Klus.

Čtvrtý koncert pro jiné myšlenky nabízí odpovědi na otázky, jak za sucha pečovat o stromy, ale také pohled do zpěvákova soukromí. Celé hraní a povídání si můžete pustit ze záznamu.

autoři: Tomáš Černý , jkh
Spustit audio

Související