„Začíná jaro, léto, nebo co to vlastně je...“ Mňága a Žďorp uvádí další Koncert pro jiné myšlenky

11. duben 2020

Dcera frontmana kapely se do ní bála chodit, teď ve své rožnovské zkušebně pořádají Mňága a Žďorp třetí Koncert pro jiné myšlenky. Kolik příběhů obsahuje? Nalaďte se na jejich vlny, třeba spolu s hostem Lukášem Pavláskem.

Čtěte také

V pořadí třetí sobotní koncert Radiožurnálu tentokrát obsadila jediná kapela. Za Mňágu a Žďorp mluvil hlavně zpěvák Petr Fiala, došlo i na slabé chvilky. „Ta moje trvala dvacet let, ale tak každej dělá, co umí, procházíme nějakým vývojem,“ vypráví.

Ve vysílání se představili hned dva přátelé Mňágy na telefonu. „Padesát procent práce hudebního producenta je psychologie,“ svěřil se zvukový mistr Milan Cimfe, se kterým se prý kapela během nahrávání velmi rychle skamarádila.

Frontmana Fialu pak o kvalitách jeho vystoupení přesvědčoval komik Lukáš Pavlásek. „Petr náhodou má mezi koncerty takový krátký proslovy, který jsou zábavný. Vždyť tam potom dělá takový pohyby rukama, který jsou vtipný,“ soudí. Lucie Výborná chtěla z Pavláska vymámit terapii na trapno, ten radí dělat, že trapná situace vůbec neexistuje.

S kým se ještě kapela přátelí a proč? Jak se dokopat k dělání věcí? A kde bude hrát Mňága příště?

autoři: Lucie Výborná , jkh

Související