Sáblíkovou v úvodním závodě hnala vpřed i část české výpravy. „Zajela opravdu suprově,“ míní Březina

6. únor 2022

Tříkilometrový závod rychlobruslařky Martiny Sáblíkové si v Pekingu kromě parťačky Nikoly Zdráhalové a trenéra Petra Nováka užila i část české výpravy. „Zajela opravdu suprově, cílový čas mluví za vše,“ chválí rychlobruslařku vlajkonoš výpravy Michal Březina. Slovy chvály nešetřil ani kouč Novák. „Musím před Martinou smeknout, po tom všem, co jí potkalo, podala suprový výkon. Bolí nás to čtvrté místo, ale jsme asi oba spokojení. Martina ukazuje, že je stálice a je tam pořád.“

Na start závodu na pět kilometrů se Martina Sáblíková postaví už ve čtvrtek 10. února v 13:00. Odvděčí se věrným českým fanouškům ziskem cenného kovu? Přímý přenos všech jízd uslyšíte na Radiožurnálu Sport, na Radiožurnálu pro vás chystáme zpravodajské vstupy.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Petr Kadeřábek , rej
Spustit audio

Související