Nepředvedli jsme skoro vůbec nic a Švýcaři zaslouženě vyhráli, hodnotí Sklenička prohru v osmifinále

15. únor 2022

Čeští hokejisté na olympijských hrách v Pekingu medaili nezískají. V osmifinále je zastavilo Švýcarsko, které postoupilo po vítězství 4:2. „Těžko se to hodnotí. Jsme zklamaní. Nepředvedli jsme skoro vůbec nic a Švýcaři zaslouženě vyhráli,“ říká obránce národního týmu David Sklenička. „Byli dobří v obraně, disciplinovaní, nedělali fauly, trestali z přesilovky. Čekali jsme to, ale nepřipravili jsme se na to tak, jak jsme měli,“ doplňuje Sklenička působící v KHL.

Český tým na turnaji končí s bilancí dvou vítězství a dvou porážek. Osmifinálová prohra se Švýcarskem znamená nečekaně brzký konec v turnaji. Na Radiožurnálu Sport a Radiožurnálu ale nadále poslouchejte to nejzajímavější z vyřazovací fáze hokejového turnaje a bojů o medaile.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Mikuláš Jáša , vla
Spustit audio

Související