Jsme vám nablízku. Radiožurnál a iROZHLAS.cz od pondělí startují Finanční poradnu

Pandemie nemoci covid-19 zastihla svět nepřipravený a zastavila ekonomiku v řadě zemí. Na co si dát pozor, aby vás hospodářský propad nezruinoval? A jaké formy pomoci můžete případně čerpat? Poslouchejte nově Finanční poradnu na Radiožurnálu a pokládejte dotazy odborníkům na serveru iROZHLAS.cz.

Přestože zdravotní ohrožení stále nepominulo, je dobré nenechat se zaskočit tím, co přijde po něm. Co mohou od následujících měsíců očekávat ti, které zastavení ekonomiky ohrožuje nejvíc, tedy například senioři, studenti, matky samoživitelky, lidé, kteří přišli ze dne na den o práci, ale také drobní živnostníci?

Právě pro ně začne Radiožurnál ve spolupráci se serverem iROZHLAS.cz od pondělí 6. dubna vysílat pravidelnou Finanční poradnu.

„Pandemie bude mít velký dopad na celou ekonomiku. Finančně se dotkne mnoha lidí. Proto jsme zařadili do vysílání tento nový pořad, který bude den pod dni vysvětlovat, jaká možnosti nabízí stát, bankovní sektor, ale třeba i velké nadační fondy,“ vysvětluje šéfredaktor Radiožurnálu Ondřej Suchan. 

Poslouchejte Radiožurnál každý den od 10.40

Finanční poradna se bude každý den ve vysílání Ranního a Dopoledního Radiožurnálu věnovat jedné z ohrožených skupin. Denně také od 10.50 nabídne rozhovor s expertem na danou problematiku.

Od 11 do 12 hodin na rozhovor naváže online chat s tímto odborníkem na serveru iROZHLAS.cz. To nejdůležitější potom uslyšíte v průběhu vysílání během zbytku dne.

Nalaďte si Radiožurnál a poslouchejte v průběhu dne naši Finanční poradnu nebo sledujte iROZHLAS.cz

autor: and
Spustit audio

Související