Dražba dresu Dominika Haška pomůže brněnské onkologii

15. květen 2012
on-line materiál

Poslední reprezentační dres Dominika Haška, jednoho z nejlepších světových hokejových brankářů historie, draží v internetové aukci Český rozhlas. Hašek se rozhodl dres, ve kterém absolvoval svůj poslední zápas za český národní tým, nabídnout do aukce ve prospěch Masarykova onkologického ústavu v Brně.

Dražba dresu ze zimních olympijských her v Turíně, která trvá deset dnů, začala 6. listopadu 2006 v 16 hodin na internetové adrese www.rozhlas.cz/aukce. "Pokud chcete získat unikátní dres slavného brankáře a zároveň pomoci dobré věci, vyšroubujte cenu na maximum," říká šéfredaktor Českého rozhlasu 1 - Radiožurnálu Jan Pokorný.

Dominik Hašek se rozhodl podpořit výtěžek z aukce a vítězi přislíbil odměnu v podobě 2hodinové společné projížďky v limuzíně Rolls Royce a také pozvánku na společnou večeři. Pokud se chcete nechat vozit a hostit Dominátorem, neváhejte a přihazujte.

Pokud navíc vydražená částka na konci aukce převýší 100 000 korun, vítěz obdrží k dresu, projižďce Rolls Roycem a společné večeři i hokejku ze sobotního utkání proti Nashvillu.

Číslo konta Masarykova onkologického ústavu: 35-1443120217/0100, Komerční banka, a.s., variabilní symbol: 190, konstantní symbol 0558.
Přispívat na něj samozřejmě můžete i mimo aukci. Peníze půjdou na Centrum preventivní onkologie v MOÚ.

autor: jkr
Spustit audio

Více z pořadu