Z kuchařské olympiády přivezli stříbro a bronz. Měli jsme vyšší ambice, shodují se čeští reprezentanti
6. březen 2020
Na olympiádě se šéfkuchaři naučí spoustu technik, zoceluje je to a inspiruje, shrnují šéfkuchař Martin Svatek a manažer Tomáš Popp. Nejsme spokojeni, budeme makat ještě víc, shodují se. Zkusili jsme tlačit národní gastronomii, ale pro komisaře byl muflon příliš zvěřinový. Je potřeba se vrátit k drahým surovinám, které pochopí i komisaři z Asie nebo Ameriky. Seveřani vaření drilují jako balet, my jsme nadanější v improvizaci.
Národní gastronomie na zlato nestačila, hodnotí Martin Svatek a Tomáš Popp
Mohlo by vás zajímat
Nejposlouchanější
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka


Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka
Zprávy z iROZHLAS.cz
-
ONLINE: ‚Jsem velmi nespokojen s Ruskem,‘ prohlásil Trump. Pohrozil Moskvě uvalením 100procentních cel
-
Putin tahal Trumpa za nos. To bylo jasné snad každému, kromě amerického prezidenta, říká expert
-
Ekonom: Český mlékárenský průmysl není efektivní. Asi polovina másla je z dovozu, stát na tom tratí
-
Po technoparty v Berlíně bojuje v nemocnicích o život 13 lidí. Dalších 27 je ve vážném stavu