Tlustej Kárl alias FattyPillow, další hvězda na YouTube

10. březen 2016

Hvězdě mezi českými youtuberkami Teri Blitzen roste mužská konkurence. Je jím FattyPillow. Říká si taky Tlustej Kárl, je z Třebíče, hraje hry v přímém přenosu na internetu a všechno komentuje.

Repuje jako Tlustej Kárl a na YouTube a podobné síti Twich vysílá i živě – proto livestreamer – pod přezdívkou FattyPillow svá videa, kde hraje nejrůznější počítačové hry.

Přes celou obrazovku pustí tuto hru a v rohu je jeho obličej s mikrofonem a záběr na něj, jak hraje a všechno komentuje.

To dělá spousta lidí. FattyPillow ale přitáhl mnohem víc diváků. Jeho komentáře jsou velmi originální. Na jednom videu přitom komentování třeba ještě konzumuje kebab. A nechybí tam sprostá slova.

Čtěte také

FattyPillow si těmto videi i vydělává. Jeho fanoušci mu totiž posílají finanční dary. Jeden z nich mu poslal 30 tisíc korun. V jednu chvíli se dostal mezi 10 nejúspěšnějších youtuberů světa, sledovalo ho také na 20 tisíc diváků.

FattyPillow ale není jediný, kdo na této scéně boduje. Další u mladých diváků – hlavně u dívek oblíbenou youtuberkou – je Teri Blitzen. Ta ve svých videích testuje rtěnky nebo mluví o svých láskách.

autoři: jch , mkk
Spustit audio