Spokojení bychom být mohli, ale chybí nám nějaká třešinka na dortu, hodnotí trenér běžců na lyžích

8. únor 2022

Ani jeden z pětice českých reprezentantů, kteří postoupili ve sprinterském závodě v běhu na lyžích z kvalifikace, na semifinále olympijských her nedosáhl. „Chtěli přijet v kontaktu na stadion, ale nějak se to nepodařilo. Spokojení bychom být mohli, ale chybí nám nějaká třešinka na dortu,“ popisuje trenér českých běžkařů na lyžích Vasil husák „Z taktického hlediska si před sjezdem nechali lehkou škvíru, kterou potom ale špatně dojížděli,“ doplňuje. 

10. února se na start závodu na 10 kilometrů postaví české reprezentantky v běhu na lyžích. Celý závod uslyšíte na Radiožurnálu Sport, na Radiožurnálu pro vás chystáme zpravodajské vstupy.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Mikuláš Jáša , vla
Spustit audio

Související