Moravec: Markéta Davidová má tři dny na to, aby se poučila z chyb. Ve stíhačce má obrovskou šanci

7. únor 2022

Biatlonistka Markéta Davidová přišla poslední ránou o medaili z vytrvalostního závodu na olympijských hrách. Mistryně světa z této disciplíny skončila v Pekingu šestá. „Taková smůla se stala i dalším pěti závodnicím. Bylo to drama až do konce,“ komentuje nepovedenou poslední ránu Markéty Davidové olympijský medailista ze Soči Ondřej Moravec. „Je to klasický biatlonový případ, který se děje. Člověk s tím nemůže nic dělat a zpátky už to nevezme. Není ale třeba si zoufat.“

Na start dalšího závodu se české biatlonistky postaví v pátek 11. února v 10:00. Přímý přenos celého závodu uslyšíte na Radiožurnálu Sport, na Radiožurnálu pro vás chystáme zpravodajské vstupy.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Jan Pokorný , vla
Spustit audio

Související