Soutěž: Za 3 správné odpovědi víkend ve dvou na vysněném místě

7. srpen 2020

Pokud dnes 7. 8. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dvoudenní pobyt s polopenzí v některém z hotelů sítě OREA.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme vám dárkový poukaz na pobyt v jednom z hotelů řetězce OREA Hotels a resorts.

Váš pobyt bude zahrnovat ubytování pro 2 osoby na 2 noci, dokonce s polopenzí. Hotel, do kterého pojedete, si budete moci sami vybrat, OREA s 15 hotely totiž tvoří největší tuzemskou hotelovou síť. Její hotely se nacházejí v atraktivních lokalitách po celé České republice, a to ve Špindlerově Mlýně, Harrachově, Železné Rudě, Mariánských Lázních, ale také v Praze, Brně a na Vysočině.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, zašleme Vám tentokrát cenu sportovní, ale zároveň relaxační – máme pro Vás 2 celodenní vstupenky do aquaparku v Centru Babylon v Liberci a k tomu přidáme ještě i 2 vstupenky do zdejšího Lunaparku.

Liberecký aquapark je pojatý jako „vodní svět Julese Verna“, ocitnete se zde v říši bájného kapitána Nema. Čekají tu na vás tobogany, skluzavky, divoká řeka nebo tajemná jeskyně; užijete si 3D laser show, promítanou na 9 metrovou vodní zeď přímo nad hladinou bazénu nebo atrakce na hladině jako Aquazorbing nebo Aquaroller (ale odpočívat můžete ve vířivce nebo Saunovém světě, který je součástí Aquaparku). Komu by chyběly sluneční paprsky, může vyjet na Sluneční terasu s lehátky a dalšími atrakcemi pro děti (a výhledem na Ještěd a město Liberec).

V Lunaparku najdete řadu pouťových atrakcí, Vaše nejmenší ratolesti se mohou projet na vláčku s kačenkami, řetízkovém kolotoči nebo se zhoupnout na houpačce, pro ty o chlup větší je zde klasický autodrom nebo horolezecká stěna a za vyzkoušení stojí také Virtuální realita, Mini Tower, co vás vynese do oblak, nebo atrakce Tagada, která už zamotala hlavu nejednomu návštěvníkovi.

Za pouze jednu správnou odpověď cena útěchy

Ani pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo a současně překvapení od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio