Soutěž: Za tři správné odpovědi poukaz na hotelový pobyt

5. leden 2024

Pokud dnes 5. 1. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dárkový poukaz na pobyt v jednom z hotelů řetězce OREA Hotels & Resorts.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme Vám dárkový poukaz v hodnotě 3.000,- Kč na pobyt v jednom z hotelů řetězce OREA Hotels & Resorts.

V OREA hotelech se s partnerem nebo partnerkou společně odreagujete – užijete si skvělé jídlo a pití, odpočinete si ve wellness, objevíte skryté perly českých měst i přírody a nasbíráte společné zážitky.

OREA Hotels & Resorts je největší česká hotelová značka, tvoří největší tuzemskou hotelovou síť, která nabízí ubytování už ve 20 hotelech napříč nejkrásnějšími lokalitami celé České republiky.

Poukaz můžete uplatnit v kterémkoliv hotelu z celé sítě, designové hotely a resorty OREA najdete od Jeseníků po Šumavu, od Mariánských Lázní po Brno; v Praze, v Mariánských Lázních, v Krkonoších i na Vysočině. Tato síť hotelů v současné době určuje trendy v českém hotelovém segmentu a je průkopníkem nových technologií v naší republice.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, máme pro Vás sadu gastronomických cen.

Bude mezi nimi zejména dárkový balíček od pražírny kávy NATURPARK 12 od Kokořínské pražírny, který obsahuje zrnkovou kávu z Brazílie, čokoládu se sušeným ovocem nebo s chilli a sezónní marmeládu. Všechny tyhle dobroty jsou od společností – zaměstnavatelů zdravotně postižených. V Naturpark 12 věnují výběru druhu kávy, zemi původu a technologii pražení velkou pozornost.

Káva, kafe, kavárna (ilustrační foto)

Projekt pražení kávy v Kokořínské pražírně je aktivitou integračního sociálního podniku, který v provozu zaměstnává osoby se zdravotním postižením a zdravotním znevýhodněním (provozuje ho nezisková organizace Revenium).

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou - pošleme Vám cenu útěchy.

Spustit audio