Soutěž: Za 3 správné odpovědi pobyt v hotelu, nebo za 2 lístky na Jeremyho Loopse

11. listopad 2019

Pokud dne 11. 11. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dnes cenu, která vás zrelaxuje.

Pošleme Vám dárkový poukaz na pobyt v jednom z hotelů řetězce „NOVÁ OREA Hotels a resorts“.

Váš pobyt bude zahrnovat ubytování pro 2 osoby na 2 noci, dokonce s polopenzí. Hotel, do kterého pojedete, si budete moci sami vybrat. Nová OREA (s 15 hotely) totiž tvoří největší tuzemskou hotelovou síť. Její hotely se nacházejí v atraktivních lokalitách po celé České republice, a to ve Špindlerově Mlýně, Harrachově, Železné Rudě, Mariánských Lázních, ale také v Praze, Brně a na Vysočině.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete dneska cenu kulturní, vstupenky na velmi zajímavý koncert charismatického jihoafrického písničkáře Jeremy Loopse. Koncert se uskuteční tento čtvrtek 14. listopadu v pražské Lucerně.

Jeremy Loops míří do Prahy v rámci podzimního turné s názvem The Mortal Man a společně s doprovodnou kapelou přiváží svébytnou hudební fúzi mísící vlivy folkové scény, jazzových a hip-hopových motivů a mnoha dalších přístupů. Jeho vystoupení s kytarou, loopem a doprovodnou kapelou neberou žánrové hranice vážně - přelévají se od popu, k rocku, folku, hip hopu, beatboxu nebo reggae. Díky prolínání živé hudby se zvukovými smyčkami i vřelému kontaktu s diváky se celý večer mění ve velkou spontánní jam-session a koncert tak pro Vás bude určitě velký zážitek.

Za pouze jednu správnou odpověď cena útěchy

Ani pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo a současně překvapení od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio