Soutěž: Za 3 správné odpovědi láhev pravého šampaňského

29. říjen 2019

Pokud dne 30. 10. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás cenu od pořadatelů a partnerů unikátního festivalu šampaňského vína.

Festival se jmenuje Grand Jour de Champagne. Jeho 13. ročník se uskuteční od 4. do 20. listopadu v Praze, přináší spojení gastronomie a champagne v 18 akcích, které zahrnují velké přehlídky champagne domů, přes banket michelinského kuchaře až třeba po unikátní degustaci ročníku 1964.

Vaší cenou bude dárkový balíček, obsahující láhev pravého šampaňského vína a třeba také ručně vyráběnou čokoládu Ellory z prvotřídní čokolády.

Bohatý program Grand Jour de Champagne zahrnuje kromě velkolepé přehlídky champagne domů od prestižních až po malé pěstitele, také banket pod taktovkou michelinského šéfkuchaře. Milovníky champagne ale čekají další akce různého zaměření – třeba neobvyklé kombinace s asijskou kuchyní, pravé šampaňské v náplních pralinek Ellory, obří říční krevety nebo langusty z Malajsie na Vltavě a další gastronomické zážitky.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, zašleme Vám dneska vstupenky na ojedinělý koncert našeho Symfonického orchestru ČRo spolu s kontrabasistou, zpěvákem a skladatelem Avishai Cohenem.

Koncert tohoto mimořádného izraelského jazzmana, respektive jeho jazzového tria, v nezvyklé kombinaci se SOČRem se koná 8. listopadu v pražském Fóru Karlín.

 České publikum kontrabasistu, zpěváka a skladatele Avishaie Cohena miluje a není to vztah jednostranný. Proto nepřekvapí, že na další tuzemský koncert přiváží svůj dosud nejepičtější projekt. An Evening with Avishai Cohen je průřezem jeho melodičtější tvorby z posledních dvou dekád. Cohenova hudba má neuvěřitelnou energii i duchovní hloubku a symfonický zvuk dokáže oba tyto aspekty nesmírně umocnit. Avishai Cohen začal svou kariéru v devadesátých letech a po angažmá u pianisty Chicka Corey se brzy vrhl na úspěšnou sólovou dráhu. Dnes platí za globální hvězdu s popularitou daleko za hranicemi jazzové komunity.

Za pouze jednu správnou odpověď cena útěchy

Ani pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo a současně překvapení od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio