Soutěž: Za 3 správné odpovědi dostanete sadu opalovacích cen

30. srpen 2019

Pokud dnes 30. 8. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát z oblasti péče o zdraví.

Zašleme Vám jednak velmi pěknou sadu slunečních přípravků z lékáren, určených pro citlivou pleť od značky Eucerin. V sadě bude třeba dětské mléko na opalování s vysokým ochranným faktorem, transparentní sprej na opalování nebo regenerační krémový gel po opalování. Značka Eucerin je to jedna z těch značek, které byly na jaře partnery akce Stan proti melanomu a které učí lidi, jak se správně chovat na sluníčku.

K ní přidáme sadu novinkových knížek, mezi kterými bude třeba irské krimi noir s názvem „Přiznání“ od irské spisovatelky Jo Spain, což je opravdu strhující a silná detektivka se záludnou zápletkou nebo historický krimi román osvědčeného autora Jana Bauera s názvem „Tajemná alchymistka“ (do níž se údajně zamiloval sám císař Rudolf II….). V sadě bude i knížka Josefa Škvoreckého a Zdeny Salivarové s názvem „Setkání v Bílé dámě, s vraždou“, která vyšla v unikátní edici „Původní česká detektivka“ nakladatelství MOBA. V té už 19. rokem vycházejí kriminální příběhy výhradně českých autorů, vyšlo jich už 300!

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, dostanete dneska sadu dárků od pořadatelů a partnerů finále Světového poháru ve vodním slalomu a Mistrovství světa v extrémním slalomu. To se jede v kanoistickém areálu v Praze Troji příští týden od 6. do 8. září. Součástí Vaší ceny jsou vstupenky na sobotu i neděli, pěkné značkové tričko nebo třeba originální nůž Victorinox.

Můžete se těšit na nejlepší světové i české kanoisty a kajakáře v čele s mistrem světa a olympijským medailistou Jiřím Prskavcem nebo Vítem Přindišem, vítězem světového poháru. Na všech závodech vodního slalomu se pokaždé odehrávají dramatické závody, zažijete tam neopakovatelnou atmosféru. Radiožurnál bude ze závodů vysílat živě z R-streamu Dopolední Radiožurnál v neděli 8. 9.

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio