Soutěž: Za 3 správné odpovědi dnes získáte inteligentní osvětlovací systém do domácnosti

31. prosinec 2019

Pokud dnes 31. 12. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát potěšíme milovníky chytré domácnosti.

Do soutěže ji věnovala síť ryze českých internetových obchodů s počítači a elektronikou CZC.cz. Jde o inteligentní osvětlovací systém do domácnosti Philips Hue, což je osobní bezdrátový osvětlovací systém, který vám umožní snadné ovládání světla a vytváření správné atmosféry pro každou chvíli.

Sada bílého a barevného atmosférického osvětlení Philips Hue obsahuje 3 žárovky, můstek a přepínač. Díky němu si můžete doma se světlem pohrát a vybrat si z 16 milionů barev, aby se ihned proměnil vzhled a atmosféra místnosti. Osvětlení můžete synchronizovat se svou oblíbenou hudbou a sledovat, jak světlo reaguje na rytmus, ale třeba i s televizí a hrami v pohlcujících efektech.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete dneska vstupenky do pražského Divadla Kalich. Budete si moci vybrat vstupenky třeba na muzikál s největšími hity skupiny Elán s názvem Voda (a krev) nad vodou. Je to už druhý muzikál s největšími hity skupiny Elán. V tomhle případě nejde o pokračování, ale o nový příběh s novými hrdiny, jde o parafrázi na velké klasické literární dílo posunuté do současné doby, tvůrci v čele s režisérem Jánem Ďurovčíkem se nechali inspirovat Hrabětem Monte Christo. Muzikál Voda (a krev) nad vodou nabízí kromě známých písní Elánů výpravnou podívanou a vážně výborné pěvecké, herecké i taneční výkony mladých muzikálových talentů. 

Nebo Vám nabídneme vstupenky na jednu z nejslavnějších komedií všech dob, Molièrova Lakomce. Toho si „nadělilo“ Divadlo Kalich ke svým 20. narozeninám a zároveň hlavní roli Harpagona věnovalo Pavlu Zedníčkovi k jeho sedmdesátinám. Role slavného „kolenovrta“ se už zhostila celá plejáda velkých herců, Divadlo Kalich přináší Lakomce současného, bez krajek a paruk, ale s krásou a jiskrou Molièrova jazyka. Vedle Pavla Zedníčka v inscenaci hraje také Jana Švandová, Marika Procházková, Sarah Haváčová, Ondřej Novák nebo Roman Štabrňák.

Ani pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo a současně překvapení od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio