SOUTĚŽ: Pojďte s námi na výstavu Pixar – 30 let animace. Rozdáváme rodinné vstupenky

19. duben 2019

Radiožurnál vás zve na filmovou výstavu pro celou rodinu. Chcete kulturní zážitek zdarma? Pravidla jsou jednoduchá. Chce to jen pohotovost a štěstí.

Až do 26.5. 2019 je v prostorách Výstaviště Holešovice Praha – Křižíkův Pavilon E výstava nejznámějšího animačního studia světa – Pixaru.

Výstava představí návštěvníkům historii i současnost studia. Nahlédnete pod pokličku nejlepším animátorům planety, poznáte vývoj tvorby populárních postav z filmů, a uvidíte originální skici a postupy, které stojí za vznikem fenoménu.

A v neděli 28. 4. z této výstavy bude Radiožurnál také vysílat svůj dopolední proud od 10.00 do 14.00. Do R-streamu dorazí zajímaví hosté. Přijďte se na nás podívat a poslechnout!

Jak soutěžit

Chcete soutěžit? Poslouchejte od 26. do 28. dubna Ranní Radiožurnál (i o víkendu!) a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Každý den 10 nejrychlejších získá vstupenku pro celou rodinu.

Jakmile vás k tomu v Ranním Radiožurnálu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci na výstavu Pixar“. Kompletní pravidla najdete zde.

Pixar - 30 let animace

Kde?

  • Křižíkův Pavilon E, Výstaviště Praha, Holešovice - Praha 7

Kdy?

  • 15. února - 26. května 2019

O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autor: Radiožurnál
Spustit audio