SOUTĚŽ: Pojďte s námi na Hastrmana, romantický thriller s Karlem Dobrým v hlavní roli

16. duben 2018

Radiožurnál, partner českých filmů, zve do kina. Fanouškům rozdává celkem 120 vstupenek na projekce filmu Hastrman v Praze. Na příběh jedné lásky, jedné vášně a jedné krajiny ve filmu Čestmíra Kopeckého a Ondřeje Havelky.

Chcete zajít zadarmo do kina? Poslouchejte 16. a 17.4. Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil.

Jakmile vás k tomu právě v Ranním Radiožurnálu mezi pátou a devátou hodinou ráno moderátor Jiří Chum vyzve, napište na mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky na film“. Každý soutěžní den rozdáváme třieti nejrychlejším po dvou vstupenkách na promítání v Praze.


Planeta Česko
Kde? v kinech Aero (Praha) a Scala (Brno)
Kdy? 23.3. od 18:00

Baron se vrací se svým sluhou (Jiří Lábus) z cest po světě, aby obnovil rybníky na svém panství. Jakožto moderní a osvícený člověk se životu místních vymyká. Středem jeho zájmu se stane nespoutaná a výjimečná rychtářova (David Novotný) dcera Katynka revoltující proti autoritám vášnivým uctíváním přírody a pohanských rituálů. Inteligentní a krásnou dívkou jsou okouzleni všichni, i učitel Voves (Jiří Maryško) a farář Fidelius (Jan Kolařík).

Čím více se Katynka hastrmanovi přibližuje, tím více v něm rostou pochybnosti, zda jako člověk ve zvířeti a zvíře v člověku tentokrát obstojí. Film vznikl na motivy románu Miloše Urbana oceněného Magnesií Literou.

O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní email. Výherci budou zařazeni na seznam hostů.

autor: jaw
Spustit audio