SOUTĚŽ: Nenechte si ujít Tváře Česka. Výstava zobrazuje tvorbu Herberta Slavíka

25. červenec 2018

Výstava Tváře Česka přináší výběr více než 100 fotografií z volné tvorby Herberta Slavíka. Držitel řady českých i mezinárodních prestižních cen se dlouhodobě profiluje především jako portrétní fotograf. Fanouškům rozdáváme celkem 40 vstupenek na výstavu v pražské Staroměstské radnici.

Chcete zajít zadarmo na výstavu? Poslouchejte 26. a 27. 7. Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil.

Jakmile vás k tomu v Ranní Radiožurnálu moderátor Jiří Chum vyzve, napište na mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky na výstavu“. Každý soutěžní den rozdáváme deseti nejrychlejším po dvou vstupech. Kompletní pravidla najdete zde.

Tváře Česka

Kde? Staroměstská radnice, Staroměstské náměstí 1/3, Praha 1
Kdy? výstava trvá až do do 30. 7. 2018

Výstava Tváře Česka zachycuje osobnosti, s nimiž se Herbert Slavík setkává jako dokumentarista; přátele, osobnosti významné a všeobecně známé, i ty, jejichž životní osudy zůstaly před zraky veřejnosti skryty.

Promofotka k výstavě Herberta Slaváka Tváře Česka

Charakteristickým rysem autora je schopnost zachytit objektivem fotoaparátu výraz, emoce i příběh. Diváci tak získávají nejen estetický zážitek, ale také vhled do duší a životů umělců, herců, politiků, či sportovců. Tváře se stávají zrcadlem naší doby, kronikou událostí a pamětním albem pro příští generace.

Výstava se koná u příležitosti 25. výročí vzniku České republiky od 1. do 30. července 2018 v Křížové chodbě a Rytířském sále Staroměstské radnice v Praze. Otevírací doba galerie je od 10:00 do 19:00.

O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail. Výherci budou zařazeni na seznam hostů.

autor: Radiožurnál
Spustit audio