Snažil jsem se jet na plný plyn, ale nevyšlo to, popisuje Zabystřan po pádu v alpské kombinaci

10. únor 2022

Kombinaci olympijského závodu vyhrál Johannes Strolz. Jan Zabystřan si vytvořil slušnou pozici devátým místem ve sjezdu. Ve slalomu ale chyboval, vypadl a závod nedokončil. „Jel jsem tak, abych měl medaili, protože po sjezdu to bylo rozjeté skvěle. Slalom mi byl postavený skoro na míru. Byla tam jedna setina a nejednou jsem byl na zemi, je to moje častá chyba,“ popisuje český lyžař. „Věděl jsem, že ostatní můžu i s nějakou ztrátou porazit. Ale chtělo to jet na 101 procent.“

Na start dalšího závodu se postaví Jan Zabystřan v neděli 13. února krátce po třetí hodině. Přímý přenos celého závodu v obřím slalomu mužů uslyšíte na Radiožurnálu Sport, na Radiožurnálu pro vás chystáme zpravodajské vstupy.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Martin Charvát , vla
Spustit audio

Související