Pojďte s námi zdarma na projekci filmu Diego Maradona

8. červenec 2019

Radiožurnál zve do kina. Fanouškům rozdává vstupenky na dokument o životě fotbalisty Diega Maradony. Je to druhý ze tří filmů přehlídky Vary ve vašem kině. O další budeme soutěžit zase příště :-)

Diego je usměvavý kluk z předměstí, který miluje fotbal a svou velkou rodinu. Díky obrovskému talentu plní sny sobě, svým blízkým i stovkám milionů fanoušků po celém světě. V Neapoli, kde by i ďábel potřeboval bodyguarda, se Diego stává Bohem.

Maradona jako Bůh a Cruyff jako Ježíš. Fotbal dnes nahrazuje náboženství, ukazují v Amsterdamu

Oltář s vlasy Diega Maradony. Fanouši v Neapoli se k němu dodnes chodí modlit

Co byste udělali, kdyby ve stejném letadle jako vy letěl legendární fotbalista Diego Maradona? Někdo by si možná udělal společnou fotku nebo ho poprosil o autogram. Našel se ale i člověk, který ze sedadla vzal několik Maradonových vlasů a doma si z nich udělal vlastní oltář. Pro některé lidi prostě může fotbal mít stejnou sílu jako náboženství.

Fanatický obdiv a slávu je těžké ustát a Diego skrývá svou lidskou tvář čím dál víc pod masku Maradony. Tomu nejsou cizí divoké večírky, nevěry, podvody, kokain ani pletky s mafií. Zničující spirála se roztáčí.

Portrét jedné z nejslavnějších a nejvíce kontroverzních osobností vůbec poskládal držitel Oscara Asif Kapadia (Senna, Amy) z více než 500 hodin záběrů z Maradonova soukromého archivu.

Jak soutěžit

Chcete jít na tento film zadarmo? Poslouchejte od 10. až do 12. července Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Každý den rozdáme po dvou vstupenkách nejrychlejším posluchačům na promítání v Praze a Brně.

Jakmile vás k tomu v Ranním Radiožurnálu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky do Prahy / Chci vstupenky do Brna“ dle vaší preference. Kompletní pravidla najdete zde.

Diego Maradona
Kde? v Praze v kině Aero / v Brně v kině Scala
Kdy? v Praze 17. 7. od 20:30 / v Brně 18. 7. od 20:30

O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autor: Radiožurnál | zdroj: Aerofilms
Spustit audio

Související