Park, nebo punk? Poslechněte si nejlepší přeřeky roku 2020 z Radiožurnálu

31. prosinec 2020

Dovolím si tvrdit, že na Radiožurnálu jsme za každé situace profesionálové. I když občas se nám podaří nějaký ten přeřek. A ty nemůžou ani letos chybět na Silvestra v našem vysílání. Co se nám letos nepodařilo a u čeho jsme se zasmáli? Výběr sestavil moderátor Jiří Štefl.

Jedno jediné slovo dá občas moderátorovi opravdu zabrat. Už jste slyšeli o krkonošském národním punku? Pravda, měli jsme na mysli národní park.

Museli jsme se navíc naučit vyslovovat jazykolamy jako „koronavirová krize“.  A problémy nám dělaly i kavarany. Nebo spíš karavany?

Věděli jste, že Michael Jackson byl sportovcem? Možná to nevěděl ani on, ale v Silvestrovkých přeřecích Radiožurnálu jsme si tím jistí. Někteří fotbalisté jsou navíc teprve novorozenci. Ani to jste nevěděli, že?  

A podařilo se nám také místo sportu hlásit počasí – inu, sportovci se letos na hřiště dostali kvůli epidemii méně než jindy. A počasí je tu pro všechny, i pro ně.

Co se stane v živém vysílání, když si moderátor splete kolegovo téma? Nebo když si redaktor vezme do živého vstupu špatný papír s poznámkami? Zasmějeme se jako vy a pokračujeme ve vysílání. Nebo ne?

Doufám, že jsme vás pobavili :-) Přejeme vám krásný nový rok a žádná faux pas!

autor: Jiří Štefl
Spustit audio

Související