To nejlepší z talkshow Páteční finiš! U Neumannové byli Davidová, Strachová nebo Hirt

30. prosinec 2022

Každý pátek mezi desátou a jedenáctou hodinou dopoledne můžete na Radiožurnálu Sport poslouchat rozhovory olympijské vítězky Kateřiny Neumannové, která si do studia zve sportovní osobnosti. V roce 2022 přivítala například biatlonistku Markétu Davidovou, cyklistu Jana Hirta nebo snowboardistku Evu Adamczykovou. Poslechněte si výběr toho nejlepšího, co v pořadu Páteční finiš zaznělo.

Po konci sportovní kariéry o ní nebylo tolik slyšet, ale v závěru profesionálního závodění rozjela vlastní podnikání. O tom, ale i o výchově dcery se bývalá závodnice v alpském lyžování Šárka Strachová rozpovídala v pořadu Páteční finiš.

Ženský prapor českého biatlonu v posledních letech drží především Markéta Davidová. Usměvavá závodnice si našla cestu i do studia Radiožurnálu Sport, kde moderátorce Kateřině Neumannové přiblížila, jaké pocity zažívá při rozhodujících střeleckých položkách nebo jak se dokázala přeorientovat na zkoušky při studiu vysoké školy.

Cyklista Jan Hirt prožil průlomovou sezonu a na prestižním Giro d'Italia letos dokázal ovládnout etapu. Kolik má doma kol? Jak moc mu záleží na dobré atmosféře v týmu? Užijte si zajímavý rozhovor.

Vynucenou dlouhou pauzu od závodění měla snowboardistka Eva Adamczyková. Jak těžké byly návraty na svah? Už si její soupeřky zvykají na nové příjmení? To a mnohem víc prozradila moderátorce Kateřině Neumannové.

Páteční finiš K. Neumannové na Radiožurnálu Sport
Spustit audio

Související