Karlovy Vary zažily Den s Českým rozhlasem. Podívejte se na videozáznamy rozhovorů

4. červenec 2023

Multifunkční festivalové centrum vedle hotelu Thermal KVIFF.TV Park bude ve středu 5. července po celý den patřit Českému rozhlasu. Od 11 hodin dopoledne do 11 hodin večer máme pro návštěvníky festivalu připravený bohatý program. Těšit se můžete na živé rozhovory s hosty, setkání s delegacemi soutěžních filmů, rozhovor Čestmíra Strakatého s generálním ředitelem Českého rozhlasu René Zavoralem a večer na speciální talkshow Jana Pokorného. Co dalšího pro vás chystáme?

VHSky: těžko je smazat

Aleš Stuchlý a Tonda Tesař představí nový podcast audioportálu mujRozhlas s názvem VHSky: těžko je smazat! V šestidílné sérii se zaměřují na videokazety, ale také na akční hvězdy, kung-fu nebo erotické thrillery. Podcast přinese rozhovory se zásadními hosty, samply z rychlodabingů i nerychlodabingů a zodpovězení zásadní otázky, od koho by se hosté podcastu nechali nejraději zmlátit.

Podcast Akcent se Sašou Michailidisem

Podívejte se na diskuzi Saši Michailidise se Šimonem Cabanem a dalšími hosty. Analytický podcast Akcent vám nabídne jedno filmové téma z více úhlů pohledu.

Meet & Greet: Hypnóza

Každodenní setkání s delegacemi soutěžních filmů. Moderuje Pavel Sladký.

Prostor KVIFF X s René Zavoralem

Čtěte také

Speciální karlovarské vydání populárního rozhovorového pořadu Prostor X. Moderátor Čestmír Strakatý se v něm zaměřuje výhradně na festivalové hosty. Můžete dvakrát denně sledovat na www.kviff.tv nebo se zúčastnit přímo natáčení jednoho dílu v KVIFF.TV Parku. Středečním hostem byl generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral.

Filmžurnál s Jiřím Mádlem

Filmové okénko Radiožurnálu moderují Hanka Shánělová a filmový kritik Pavel Sladký. Jejich hosty jsou Jiří Mádl, režisér připravovaného filmu Vlny, a herečka Denisa Barešová.

Meet & Greet: Red Rooms

Každodenní setkání s delegacemi soutěžních filmů. Moderuje Pavel Sladký.

Dvacet minut Radiožurnálu

Autorský rozhovor jeden na jednoho s aktéry klíčových událostí. Hostem Tomáše Pancíře na karlovarském festivalu byl Michal Bregant, generální ředitel Národního filmového archivu.

Čelisti LIVE

Čelisti jsou zpátky – žravější, než kdy dřív. Jaké filmy jim letos nejvíc uvízly mezi zuby Trhají a žvýkají Aleš Stuchlý, Vít Schmarc, Tomáš Stejskal a Šárka Gmiterková.

Talk show Jana Pokorného

Jan Pokorný živě z Varů vyzpovídal muzikanta Miraie Navrátila a Evu a Marka Adamczykovy. Hodinu a půl zábavy a hudby doplnil KVIFF.TV kvíz a soutěž o hodnotné ceny.

Večerní a noční čas patřil tradičně hudbě a těm nejlepším DJům. Ve středu od 20:00 do 23:00 v KVIFF.TV Parku zahráli DJ Kewu a DJ Floex.

autoři: Radiožurnál , and | zdroj: MFF Karlovy Vary

Související