Jaké budou Vánoce na Radiožurnálu? Dvojitá dávka rozhovorů, silné příběhy i nejkrásnější princezny

24. prosinec 2021

Nalaďte si Radiožurnál a zpříjemněte si závěr roku se svátečními hosty, vánočními písničkami, jedinečnými reportážemi a chybět nebudou ani princezny.

21 tváří roku 2021

Během vánočních svátků vám představíme uplynulých dvanáct měsíců prostřednictvím seriálové řady 21 tváří roku 2021, kterou vysíláme od 20. prosince do 2. ledna vždy v časech 8.50 a 16.10.

„Chceme ukázat, že kromě koronavirové agendy se letos v Česku odehrála i celá řada pozitivních událostí, a připomenout kulturní úspěchy, historické sportovní milníky nebo hrdinné lidské osudy,“ vysvětluje šéfredaktor Radiožurnálu Ondřej Suchan

21 tváří roku 2021

Sváteční rozhovory a vánoční poselství

Protože na Radiožurnálu rádi posloucháte naše rozhovory, chystáme je pro vás ve sváteční dny dokonce ve dvou premiérových časech. K tradičnímu dopolednímu Hostu Lucie Výborné ve vysílání přibude také odpolední Host Radiožurnálu, a to krátce po 14. hodině.

Na Štěpána odvysíláme tradiční vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana.

Štědrý den a Silvestr na Radiožurnálu

Speciální podobu bude mít na Radiožurnálu i Štědrý večer. Připomeneme si letošní koncert Světlo pro Světlušku i to nejlepší z Ježíškových vnoučat. Představíme vám „neviditelné“ rozhlasové princezny a taky spolu s předními českými muzikanty poděkujeme zdravotníkům za to, jak se nasazují v boji s koronavirovou pandemií.

Jedním z interpretů, kteří na Radiožurnálu děkují zdravotníkům písničkou, je zpěvák Michal Hrůza

A protože Štědrý večer by měl být pohádkový, zapátrali jsme pro vás v archivu a hledali výrazné představitelky rozhlasových princezen. Jak se během desetiletí jejich role proměnily, si poslechněte po 18. hodině.

Na Silvestra vás na Radiožurnálu čekají samozřejmě oblíbené moderátorské přebrepty, ale především silvestrovské vysílání Jana Pokorného od 20 hodin.

Čtěte také

Co přinese příští rok?

Zaměříme se také na to, co nás čeká v roce 2022. Reportéři Radiožurnálu připomenou, jaké zásadní události nás čekají – od zimních olympijských her v Pekingu přes české předsednictví Evropské unii po předvánoční fotbalový šampionát.

autor: and
Spustit audio