Pomáháme Ježíškovi. Tváře Radiožurnálu se opět proměnily v Ježíškova vnoučata

17. prosinec 2021

Podívat se na koncert oblíbené kapely, zatleskat hercům v divadle nebo třeba získat fotbalový dres s věnováním svých sportovních hvězd. Stále můžete plnit vánoční přání seniorům v našem projektu Ježíškova vnoučata. A zapojují se i naši reportéři a moderátoři – uslyšíte je celý týden v novém seriálu Radiožurnálu. Čí přání si vybrali a jak se jim podařilo ho naplnit, si poslechněte od pondělí do pátku vždy v 8:50.

Jak se stát Ježíškovým vnoučetem?

Vyberte si v databázi přání, která jsou od 15. listopadu dostupná na webu Ježíškova vnoučata.

Kupte dárek nebo zprostředkujte zážitek, napište dopis nebo s dětmi nakreslete papírové přání. Na hodnotnější dary jako elektrické vozíky, speciálně upravená lůžka či křesla nebo třeba promítací techniku se můžete složit s ostatními dárci i tím, že zašlete finanční příspěvek.

Sbírka běží po celý rok, vždy v období od Tří králů do Tří králů. Peníze, které se podaří ušetřit po nákupu veškerých dražších přání ze seznamu, pomáhají plnit přání pro kolektivy domovů po zbytek roku například nákupem venkovních společenských her, mobilních zahrádek nebo předplatným návštěv odborně vedených zvířat.

Do sbírky lze přispět na webu Darujme.cz.

autoři: Radiožurnál , and
Spustit audio

Související