Výkon šestnáctiletého Adama Benáka byl famózní! Skvělá premiéra, hodnotí Martin Procházka

15. září 2023

Vítězstvím Plzně 3:1 nad Třincem včera odstartoval nový ročník hokejové extraligy. „Pro mě to velké překvapení není. Když si vzpomenu na loňskou sezónu, Třinec měl první čtvrtinu velké trápení, nemohli se do toho dostat a Plzeň toho dokázala skvěle využít,“ hodnotí hokejový expert Martin Procházka. Za Plzeň nastoupil ve druhém útoku teprve 16letý Adam Benák. „V klubu jsou z něho nadšení. Bude otázka času, kdy se prosadí individuálně střelecky,“ uzavírá Martin Procházka.

Hokejová extraliga byla s Radiožurnálem spojena hlavně přes legendární pořad S mikrofonem za hokejem. Od této sezony se ale Český rozhlas stává mediálním partnerem české nejvyšší hokejové soutěže.

Naše značka k té hokejové patří
Vedoucí programu Radiožurnál Sport Miroslav Bureš

„Největší novinkou je, že poprvé v historii nějaké rádio vysílá všechny zápasy hokeje v přímém přenosu. Naše značka k té hokejové patří léta letoucí. Reportéři Českého rozhlasu jsou u hokeje od jeho začátku, pořad S mikrofonem za hokejem vysíláme víc než 60 let.

poslouchej hokejovou extraligu

Každý příznivec hokeje si bude moci pustit jakýkoli zápas extraligy od prvního kola až do posledního zápasu baráže v přímém přenosu na internetu, konkrétně na stránkách iRozhlas.cz, Radiožurnál Sport nebo na portálu mujRozhlas,“ láká šéf sportovní redakce Miroslav Bureš.

autoři: Petr Král , vma
Spustit audio

Související