SOUTEŽ: Za tři správné odpovědi pohodlný spánek

25. říjen 2023

Pokud dnes 25. 10. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte od nás kvalitní set přikrývky a polštáře z přírodních materiálů.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, zašleme Vám dárek od společnosti MABO TRADE. Mabo trade vyrábí matrace, rošty, postele, přikrývky, ale třeba i polštáře a pelíšky pro psy či různé doplňky pro zdravé spaní.

Protože dobře se vyspat je důležité v každé roční době, pošleme vám kvalitní set přikrývky a polštáře Symphony Natur. Polštář i přikrývka jsou vyrobené z přírodních materiálů, povrchové látky jsou z jemné 100% bavlny s luxusním vzhledem a příjemným pocitem při doteku. Přikrývka i polštář mají výjimečné termoregulační vlastnosti; hlavní předností přikrývky je kromě toho i mimořádná lehkost a splývavost.

MABO TRADE je ryze česká společnost, která se už od roku 1996 specializuje na výrobu produktů pro zdravé spaní pod značkou mabo®. Díky neustálým investicím do nových technologií jsou ve výrobě plně soběstační a flexibilní. Ve společnosti sledují nové trendy a inovace ve světě zdravého spaní a přenášejí je do svých výrobků. Jejich produkty jsou charakteristické mimořádně vysokou úrovní zpracování v každém detailu, nadstandardní kvalitou použitých materiálů a nadčasovým designem.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete...?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, zašleme Vám vstupenky na skvělou parkurovou akci Global Champions Prague PlayOffs 2023, která se uskuteční od 16. do 19. listopadu v O2 aréně v Praze. Půjde o největší show v historii světového parkuru, představí se zde nejlepší parkuroví jezdci a koně světa; velké světové star i olympijští šampioni.

Parkur (ilustr. obr.)

Jedná se už o 5. ročník Prague PlayOffs, předchozí 4 ročníky měly velký úspěch a ohlas; byly to vydařená a mimořádně úspěšná finále celoroční globální soutěže parkurových jednotlivců a týmů. Do Prahy se opět sjede světová špička, závodit zde bude i místní tým Prague Lions (čti prág lájons), jezdí za něj třeba i česká jezdkyně Anna Kellnerová.

Připravený je atraktivní doprovodný program, galashow světového parkuru tradičně spojuje sportovní a umělecký program s velkým množstvím audiovizuálních efektů.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio