SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi lůžkoviny od české firmy SCANquilt

5. červen 2024

Pokud dnes 5. 6. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte voucher na nákup lůžkovin od značky SCANquilt.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme vám vouchery v hodnotě 2 500 Kč od české značky SCANquilt, která byla založena v r. 1992; je to významný výrobce a prodejce sortimentu zaměřeného na kvalitní lůžkoviny, zdravé spaní, trendy a design na českém trhu.

Můžete si od nich vybrat nealergenní přikrývku či polštář, které jsou oblíbené pro svou lehkost, hřejivost a snadnou údržbu (jejich výroba je inspirovaná výrobou přikrývek a polštářů ve Skandinávii), ale třeba i povlečení, prostěradla a dalších doplňky. Kolekce povlečení SCANquilt se 600 variacemi vzorů a barev je v současné době nejširší na trhu v ČR.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, zašleme Vám tentokrát pěkný dárek gastronomický - máme pro Vás dárkový poukaz na 1 000 Kč od společnosti Bonavita.

Bonavita je český výrobce cereálií, jejich široká nabídka snídaňových produktů zahrnuje cereálie pro děti i dospělé, ovesné vločky, kaše, müsli a sójové produkty. Poukaz můžete uplatnit v e-shopu Bonavita.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy a zároveň překvapení od Radiožurnálu.

Spustit audio