SOUTĚŽ: Za 3 správné odpovědi sada společenských deskových her

11. červen 2024

Pokud dnes 11. 6. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte hodnotnou sadu deskových her.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme Vám sadu společenských deskových her od společnosti Blackfire Entertainment, která je již 25 let předním distributorem společenských her a hraček.

Mezi nejznámější tituly z portfolia společenských her, které Vám pošleme, patří například karetní postřehová hra Dobble, rodinné deskové hry Dixit, populární party hra Výbušná koťátka či Jízdenky, prosím!

Třeba Dixit jsou jedny z nejoblíbenějších her posledních let, jsou určené hráče bez rozdílu věku, vhodné nejen pro rodiny s dětmi. Je to krásně ilustrovaná hra, při které se pobavíte, rozšíříte si slovní zásobu a podnítíte svoji fantazii a kreativitu. Uspějete s ní i mezi lidmi, kteří hry normálně nehrají. Dobble je herní fenomén, jednoduchá, rychlá, postřehová karetní hra. Výbušná koťátka jsou velký hit ve světě společenských her, jsou divokou a zábavnou společenskou hrou, která vás přenese do světa šílených koček a explozivního humoru atd.

K hrám Vám ještě přidáme další dárky pro děti, knížky a CD, mezi kterými bude např. CD z našeho Radioservisu, audiokniha Mauglí podle Rudyarda Kiplinga, což je dramatizace slavného příběhu s hudbou Symfonického orchestru Českého rozhlasu a s Janem Cinou v hlavní roli nebo dvě CD „Dobrodružství Billa Madlafouska“ ve skvělém podání Oldřicha Kaisera.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, zašleme Vám tentokrát pěkný dárek gastronomický - máme pro Vás dárkový poukaz na 1 000 Kč od společnosti Bonavita.

Bonavita je přední český výrobce cereálií s 30letou tradicí. Jejich široká nabídka snídaňových produktů zahrnuje cereálie pro děti i dospělé, ovesné vločky, kaše, müsli, různé tyčinky, ale třeba i těstoviny nebo sójové produkty. Poukaz můžete uplatnit na jejich e-shopu Bonavita.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy a zároveň překvapení od Radiožurnálu.

Spustit audio