Soutěž: Za 3 správné odpovědi lístky na zápas Česko - Anglie

8. říjen 2019

Pokud dne 8. 10. dpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás tentokrát sadu cen sportovních. Mezi nimi budou vstupenky na fotbal.

Českou fotbalovou reprezentaci čekají teď v říjnu dva zápasy, nejprve kvalifikační zápas na Mistrovství Evropy s Anglií v pátek 11. října a o tři dny později, v pondělí 14. října pak čeká český tým trenéra Jaroslava Šilhavého přípravný duel proti Severnímu Irsku. My pro Vás máme 2 vstupenky na zápas s Anglií, který se hraje v pátek 11. října na stadionu pražské Slavie v Edenu, tedy v Sinobo Stadium.

Čtěte také

Anglie je čtvrtý tým posledního mistrovství světa a na soupisce má spoustu opravdu hvězdných jmen. Na zápas se chystá velké množství hostujících fanoušků, takže atmosféra na tribunách bude pěkná a Vy můžete díky Radiožurnálu být u toho. Spolu s Vámi budou české fotbalové reprezentaci proti Anglii fandit i nevidomí a slabozrací fanoušci v rámci projektu Světlušky a Radiožurnálu „Nevidomý fanoušek“. Radiožurnál bude zápas pochopitelně také vysílat v přímém přenosu.

Ke vstupenkám přidáme ještě další sportovní dárky, mezi nimi třeba batůžek, vitamínové doplňky od společnosti Starlife nebo drobný dárek právě od české fotbalové reprezentace.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete dneska dárky, které souvisejí se „Signal festivalem“, který se koná v Praze tento týden od 10. do 13. října.

Máme pro Vás buď tzv. Signal Pass, což je vstupenka, která zahrnuje vstupy do Galerijní zóny a na 3D videomapping (Tyršův dům) a platí po celou dobu festivalu. Nebo Vám zašleme vstupenky na audiovizuální show, která se koná v pražském kostele U Salvátora.

Čtěte také

Světelný festival SIGNAL je velká kulturní událost, která se koná už 7. rokem; propojuje umění, městský prostor a moderních technologie. Umělecké světlo Signal festivalu rozzáří kostely, náměstí, paláce, kaple, sady i vybrané místo řeky Vltavy. Chybět nebude ani oblíbený videomapping; program ukáže historické centrum Prahy tak, jak ho neznáte, bude možné projít i pražská zákoutí, která na turistických mapách nenajdete. Většina instalací bude k vidění ve veřejném prostoru zdarma.

Jednou z „atrakcí“ festivalu bude i náš stříbrný R-stream, živě budeme ze Signal festivalu vysílat v pátek 11. října Večerní Radiožurnál už od 18:30 hod., moderuje ho Zuzana Burešová (bude proložený výše uvedeným fotbalem).

Za pouze jednu správnou odpověď cena útěchy

Ani pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo a současně překvapení od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio