Soutěž pro rychlé posluchače: Vyhrajte speciální vstupenky na Signal Festival

6. říjen 2019

Pražský Signal Festival 2019 se otáčí do minulosti, tematizuje pád Berlínské zdi, sametové revoluce, konec Železné opony. A stejně tak nahlíží do budoucnosti… Vydejte se na tuhle několikadenní audiovizuální show s Radiožurnálem!

Audiovizuální festival probíhá od 10. do 13. října v Praze. Abyste si ho opravdu užili, můžete získat Signal pass.

Tato exkluzivní vstupenka vás dostane na 7 placených instalací: na 6 jedinečných lokací v rámci Galerijní zóny a na 3D videomapping. A právě o tyto Signal passy budeme o pondělí do středy soutěžit. A ve čtvrtek můžete vyhrát vstupenky na projekci v kostele u Salvátora.

Čtěte také

Radiožurnál bude u toho!

Ze Signal Festivalu vysíláme živě v pátek 11. října od 18.30 až do půlnoci z R-streamu (s přestávkou pro živý přenos fotbalového utkání). Zuzana Burešová bude moderovat z Kampy a přivítá festivalové hosty: ředitele festivalu Martina Poštu a vystavující umělce.

Jak soutěžit

Chcete jít zadarmo? Poslouchejte od 7. až do 10. října včetně Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Každý den rozdáme po dvou vstupenkách nejrychlejším posluchačům.

Jakmile vás k tomu v Ranním Radiožurnálu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky Signal Festival“. Kompletní pravidla najdete zde.

Signal Pass

Vstupenka zahrnuje vstupy do Galerijní zóny (České muzeum hudby, Vojanovy sady, Ministerstvo dopravy, Zrcadlová kaple Klementina, Galerie Kooperativy a Invalidovna) a na 3D videomapping (Tyršův dům). Platí po celou dobu festivalu.

Kde? Signal festival v Praze
Kdy? 10.-13. října

O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autor: Radiožurnál
Spustit audio