SOUTĚŽ: Pojedťe s námi do Špindlu. Můžete vyhrát 2 jednodenní skipasy

26. únor 2020

Pokud 26. 2. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, dostanete sadu dárků pro milovníky zimy a lyžování.

Tentokrát vám jako cenu zašleme 2 jednodenní skipasy do největšího a nejznámějšího střediska zimních sportů u nás – do Špindlerova Mlýna.

Ve Špindlerově Mlýně, který je nejen největším, ale také nejlépe hodnoceným českým lyžařským střediskem, se můžete těšit na skvělé lyžování. I přes víkendové oteplení nabízí Skiareál Špindlerův Mlýn více než dvacet kilometrů zasněžených sjezdovek a výborné lyžařské podmínky, středisko otevřelo již devadesát procent svých tratí, zbývající hodlá zprovoznit v následujících dnech.

A aby toho nebylo málo, ke skipasům Vám ještě přidáme další dárky od nás, od Radiožurnálu, které se hodí pro současné zimní období – aby vám na horách nebyla zima - bude mezi nimi třeba originální zimní červená čepice, termo-hrneček a další dárky.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete dnes sadu dárků, které se vztahují k filmu Volání divočiny natočenému na motivy stejnojmenného románu Jacka Londona. Dostanete nejen 2 vstupenky na film do sítě multikin CineStar po celé republice, ale třeba i figurky psů z divokého západu a další dárky.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio