Prezidentské finále na Radiožurnálu. Poslechněte si poslední debatu kandidátů na hlavu státu

Češi si potřetí v historii volí prezidenta v přímé volbě. Čím se budou uchazeči o křeslo hlavy státu ještě na poslední chvíli snažit přesvědčit voliče, aby jim dali svůj hlas? Ať už máte jasno, nebo se teprve rozhodujete, pusťte si v pátek v 12:10 poslední debatu prezidentských kandidátů před otevřením volebních místností. Pozváno bylo všech osm oficiálních kandidátů na funkci prezidenta. 

Vše z volebního vysílání Radiožurnálu a Plusu na jednom místě. Podívejte se na předvolební debaty s komentátory i kandidáty. Sledujte s námi první volební výsledky a poslechněte si analýzy odborníků.

Čtěte také

Prezidentské volby na Radiožurnálu: 1. kolo

  • Volební speciál / 14. ledna 14:05-20:00

Kdo je nejblíže postupu do druhého kola prezidentských voleb? Rozhovory s hosty, ale také postřehy komentátorů a analýzy odborníků. Moderují Jan Pokorný a Jan Bumba.

  • Povolební speciál: Finálový výběr / 15. ledna 11:05-12:00

Na co se kandidáti před 2. kolem zaměří? Jak mohou během 14 dní přilákat voliče na svoji stranu? A které kroky se naopak v minulosti nevyplatily? Moderuje Tomáš Pancíř.

Vše můžete sledovat ve vysílání nebo také na našem webu Prezidentské volby 2023 a sociálních sítích. Nejaktuálnější volební zpravodajství včetně průběžných výsledků minutu po minutě přinese server iROZHLAS.cz.

Debata prezidentských kandidátů ve studiu Českého rozhlasu
autoři: Jan Pokorný , agf

Související