Podprůměrní sudí, kanonýr Salah nebo skvělý kouč Emery. Minha a Pěruška hodnotí polovinu sezony v Premier League

8. leden 2024

Co nabídlo dosavadních 20 kol aktuální sezony Premier League? Kdo z hráčů anglické nejvyšší soutěže se může významně prosadit na Asijském poháru a zároveň tak na delší dobu oslabit svůj klub? Je André Onana týmovým hráčem? Jaký zápas si Martin Minha a Jan Pěruška zatím nejvíc užili? Koho tipují na vítěze letošního ročníku Premier League? Poslouchejte na Radiožurnálu Sport pořad S mikrofonem do Anglie i v roce 2024 každé pondělí od 9.20.

Sedmadvacetiletý Timo Werner by se měl po necelých dvou letech znovu ukázat v Premier League. V aktuální sezoně za Lipsko, kde nyní působí, odehrál 14 zápasů a dal v nich dva góly. „Trenér Ange Postecoglou by mu mohl dát naději na nový začátek. Jeho povaha by mohla Wernera povzbudit a já mu přeji, aby se v Tottenhamu chytil a dařilo se mu,“ říká Jan Pěruška.

Co považují Martin Minha a Jan Pěruška za dosavadní moment sezony, tým sezony, hráče sezony, zápas sezony nebo přestup sezony? I v roce 2024 si užijte každé pondělí od 9.20 pořad S mikrofonem do Anglie.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.