Očekávám hezký hokej, kde budou padat branky, říká před zápasem se Slováky Martin Procházka

1. červen 2021

Čeští hokejisté mají po výhře nad Dánskem 2:1 po nájezdech postup do čtvrtfinále mistrovství světa jistý. V dnešním duelu od 15:15 proti Slovensku už nemusí v lotyšské Rize nutně bodovat, ale pokud si chtějí vylepšit pozici ve vyřazovacích bojích mezi osmi nejlepšími týmy šampionátu, vítězství je povinností. „Myslím, že oba týmy si to rozdají naplno, není na co se šetřit. Je třeba utkání odehrát a připravit se na čtvrtfinále,“ hodnotí hokejový expert Radiožurnálu Sport.

Všechny zápasy české hokejové reprezentace na šampionátu v lotyšské Rize můžete v přímém přenosu sledovat na Radiožurnálu a na nové digitální stanici Radiožurnál Sport, kterou naladíte v síti DAB+, na internetu a v multiplexu DVB-T2. Poslouchejte sport!

Napište svůj tip na výsledek zápasu Česko-Slovensko na adresu mshokej@rozhlas.cz. Zápas začíná v 15:15 a živě ho přenáší Radiožurnál i Radiožurnál Sport. Pokud budete mít lepší tip než Martin Procházka, který tipuje výsledek 3:3, zařadíme vás do slosování o tři digitální rádia, na kterých naladíte novou sportovní stanici Radiožurnál Sport.

Čistá hra Martina Procházky každé úterý na Radiožurnálu Sport
Spustit audio

Související