Mikolanda: Casemiro je v současnosti nejlepším středním záložníkem v Premier League na pozici šest

3. březen 2023

Co je nový standard u Liverpoolu? Je Graham Potter příliš hodný na londýnskou Chelsea? Jaký je to pocit, mít na lavičce zázračného náhradníka?  Věří Petr Mathauser, že by ještě mohl Liverpool proklouznout do elitní čtyřky Premier League? Poslechněte si celý díl pořadu S mikrofonem do Anglie, kterým vás provedou Martin Minha, Petr Mikolanda a Petr Mathauser.

Fotbalisté Manchesteru United slaví po šesti letech první trofej. Čekání ukončili „rudí ďáblové“ díky vítězství nad Newcastlem 2:0 ve finále Ligového poháru. Soutěž United ovládli už pošesté, naposledy se z velkého triumfu radovali v Evropské lize v květnu 2017.

Fotbaloví experti Radiožurnálu Sport hodnotí nejen vystoupení United v pohárové soutěži, ale i aktuální výkonnost Tottenhamu. Jak zvládají fotbalisté Arsenalu tlak, který se na ně stupňuje s ohledem na potenciální cestu za titulem. Nadcházející víkend nabízí zajímavé duely mezi Liverpoolem a Manchesterem United a bitvu mezi Manchesterem City a Newcastle United. Navnaďte se na anglický fotbalový víkend s naším pořadem.

autoři: Martin Minha , rej
Spustit audio

Související