Mikolanda: Přál bych Kloppovi, aby se znovu vrátil na top úroveň

10. únor 2023

Manchester City a finanční problémy, další návrh potenciální Superligy nebo pokračující trable Liverpoolu. Nejen tato témata rezonují v aktuálním vydání pořadu S mikrofonem do Anglie. Proč moderátor Martin Minha odsuzuje návrh, který by počítal s uzavřenou soutěží pro velkokluby? Jak se fotbalista Jadon Sancho vypořádal s depresemi a zvládl návrat v dresu Manchesteru United? Proč Liverpoolu chybí energie? Blíží se konec Kloppa? Dozvíte se v diskusi o anglickém fotbale.

Jak zareagují hráči Manchesteru City na situaci, která se kolem klubu děje? Jak moc se můžou nekalé praktiky slavnému týmu vymstít? Problémy se nevyhýbají ani Liverpoolu a fotbaloví fanoušci začínají spekulovat o tom, zda by trenér Jürgen Klopp neměl opustit Anfield Road.

V pondělí 13. února bude celé město v pozoru, protože se odehraje derby mezi Liverpoolem a Evertonem. Překvapivě jde o souboj desátého a osmnáctého celku tabulky Premier League. Jedná se z pozice Kloppa o "tradiční" kritickou sedmou sezonu?

„Klopp má obrovskou energii, kterou směřuje k hráčům. On sám jí ale musí někde čerpat a když se nedaří, tak k němu energie nepřichází. Je energický trenér a není to pro něj vůbec jednoduché. Přál bych mu, aby se vrátil na top level, ale je to hodně o hráčích, zraněních nebo prodeji top hvězd. Je to velká chemie,“ vyjadřuje se k situaci kouče Liverpoolu Petr Mikolanda.

autoři: Martin Minha , rej
Spustit audio

Související