Přestupové okno v Premier League se zavřelo. Kdo byl na trhu nejaktivnější? Odpoví S mikrofonem do Anglie

Poslechněte si zážitky Martina Minhy a Jana Pěrušky z jejich tripu do Anglie, při kterém minulý víkend navštívili fotbalový svatostánek Stamford Bridge a utkání Fulhamu proti Sunderlandu. Co pro brankáře Tomáše Vaclíka znamená přestup do druholigového Huddersfieldu? Měl by podle Petra Mikolandy mladý útočník Mason Greenwood ještě hrát za Manchester United? Kluby v Anglii jen za leden utratily 825 milionů liber. Pořad o Premier League má znovu bohatý obsah.

Rozhodně chci pochválit Manchester United. Dokázal skvěle zareagovat na zranění středního záložníka a přivést z Bayernu Mnichov na hostování Marcela Sabitzera, z Burnley Weghorsta a z Crystal Palace Butlanda. Všichni tři přišli na hostování a opravdu United skvěle zapracovali s transferem i financemi. Manažer moc dobře ví, co dělá, jaký tým má a výborně reaguje na situaci, když se mu zraní důležití hráči,“ chválí transferovou politiku United Mikolanda.

Proč Nottingam Forest posiluje ve velkém stylu? Co si Mikolanda, Peruška a Minha slibují od šlágru mezi Tottenhamem a Manchesterem City? Jak hodlají anglické kluby o víkendu podpořit klima? Navnaďte se na další fotbalový víkend, Premier League má na programu už 22. kolo. Poslechněte si celý díl pořadu S mikrofonem do Anglie.

autoři: Martin Minha , rej
Spustit audio

Související