Česko-Polsko: naděje umírá poslední...

6. říjen 2009
S mikrofonem za fotbalem

Se San Marinem byl zápas jednoznačný. Polsko je ale trochu jiné "kafe", i přes jeho poslední představení se Slovinskem. Udrží si česká reprezentace naději na postup na MS 2010? Mají Rosický, Baroš a spol. dobře nabito? Co na Poláky vymyslel trenér Hašek? Buďte s námi při tom - na Radiožurnálu, v sobotu 10. října od 20.30 hodin.

Ve svém předposledním utkání 3. kvalifikační skupiny potřebují naši v Praze nutně porazit Polsko. Zároveň ale budou doufat, že v souběžně hraném duelu Slovensko zdolá v Bratislavě Slovinsko. Jedině v tom případě by pak měli svěřenci Ivana Haška v posledním zápase proti Severnímu Irsku ve středu 14. října situaci výhradně pod svou kontrolou. Vítězství by je posunulo alespoň do baráže.

Nakolik jsou takové počty reálné, si můžete průběžně porovnávat i s naladěným Radiožurnálem. Dva naši komentátoři vás budou od 20.30 zhruba dvě hodiny provázet střetnutím na Letné mezi Českem a Polskem. Svého reportéra budeme mít i na Tehelném poli, takže vás odtud budeme průběžně informovat o neméně důležitém zápase Slovensko-Slovinsko.

Česko-Polsko
sobota 10. října 2009
stadion AC Sparta, Praha-Letná
přímý přenos Radiožurnálu od 20.30 hodin

Slovensko-Slovinsko
sobota 10. října 2009
stadion ŠK Slovan, Bratislava - Tehelné pole
reportážní vstupy na Radiožurnálu od 20. 30 hodin

S reprezentačním fotbalem se ale neloučíme nadlouho: hned 4 dny po zápase s Polskem, tedy 14. října, bude Radiožurnál vysílat v přímém přenosu také utkání Česko - Severní Irsko. A to už budeme vědět, jestli máme vrátka do Jihoafrické republiky stále otevřená...

Vysílání ČRo 1 - Radiožurnálu si můžete naladit na síti VKV/FM vysílačů po celé České republice a na dlouhé vlně 270 kHz. Poslouchat nás můžete i přes internet, pomocí DVB-S přijímače (satelit Astra 3A) a ve veřejnoprávním DVB-T multiplexu (Čechy, Vysočina, Brněnsko, Ostravsko).

Mapa pokrytí veřejnoprávního multiplexu

Záznamy vybraných pořadů Českého rozhlasu 1 - Radiožurnálu si můžete poslechnout v Rádiu na přání. Pro automatické ukládání záznamů oblíbených pořadů do svého počítače nebo mp3 přehrávače můžete využít službu Podcast.

autoři: lep , jpa
Spustit audio