Zimní olympijské hry Nagano 1998. Zavzpomínejte s námi na nejpodstatnější okamžiky

26. únor 2023

Olympijské Nagano je sportovní akce, na kterou mohou čeští příznivci sportu vzpomínat jen v dobrém. Českou republiku v devíti sportech reprezentovalo celkem 63 sportovců. Z Japonska si zlatou medaili přivezl tým hokejistů, stříbro a bronz vybojovala běžkyně na lyžích Kateřina Neumannová. Hry ale psaly i další významné příběhy, které vám v třítýdenním seriálu postupně přiblížíme. Tak poslouchejte každý den od 8:10 Radiožurnál Sport a vzpomínejte s námi.

Znovu Nagano

Zážitky, záznamy, vzpomínky, ale i setkání s aktéry slavného hokejového olympijského triumfu v Naganu se snad nikdy neomrzí. Český rozhlas proto chystá velkou akci, na kterou přislíbili účast olympijští vítězové Martin Procházka, David Moravec, Robert Reichel, Roman Čechmánek, Josef Beránek a Slavomír Lener. Chybět nebudou ani sportovní redaktoři Aleš Procházka, Miroslav Augustin a František Kuna.

Akce proběhne ve středu 22. února od 18 hodin v Cinema City Nový Smíchov v Praze a na programu bude dvouhodinová talkshow s rekonstrukcí úspěchu národního týmu zlatého Nagana od příjezdu na olympijské hry až po oslavy na Staroměstském náměstí. Součástí nabitého programu bude i podpisová akce hokejových puků se speciálním logem vysílání.

Moderátorské role se na pražském Smíchově zhostí Lucie Výborná a Jan Pokorný. Pokud nebudete mít štěstí a nedostanete se do kina, tak pro vás budeme akci přenášet i ve vysílání Radiožurnálu a Radiožurnálu Sport, živý stream na facebookovém profilu Radiožurnálu Sport a YouTube kanálu Radiožurnálu.

autoři: Radiožurnál Sport , rej
Spustit audio

Související