Tipy na výlet v Plzeňském kraji

4. březen 2020

Filmový festival Expediční kamera v Holýšově. Komedie Sluha dvou pánů v Divadle J. K. Tyla v Plzni. Výstava Pavla Niebauera – Tendence rojení v Rokycanech.

Filmový festival Expediční kamera, který již od roku 2009 přináší do kin ty nejlepší cestovatelské a dobrodružné filmy z mezinárodní i domácí produkce, tuto sobotu navštíví Holýšov. Od 17 hodin budou k vidění filmy Tieň Jaguara, Surf Cuba, Boy Nomad a Sary Jaz.

Čtěte také

Klasická komedie Sluha dvou pánů, která vychází ze situačního mistrovství dell’arte a současně prozrazuje autorovu schopnost napsat jiskrné, životné postavy, budete moci shlédnout v Divadle J. K. Tyla v Plzni tuto neděli od 19 hodin.

V Rokycanech tuto neděli končí autorská výstava Pavla Niebauera – Tendence rojení, která představuje retrospektivní kolekci výtvarných prací vytvořených za více než třicet let nejen v časové posloupnosti, ale i z hlediska zvolené výtvarné techniky.

V chodovarském pivovaru se první březnový víkend uskuteční zabijačka a zabijačkové hody. Těšit se můžete na zabijačkové speciality, masopustní průvod Chodovou Planou a originální zabijačkové pivo. 

autoři: Naděžda Hávová , vla
Spustit audio

Více z pořadu